HTML

A földsugárzás és a radiesztézia

Ez a blog tájékoztatást kiván adni a földsugárzások általam ismert fajtáiról. Elmondom mit csinál egy radiesztéta, ki az a bioenergetikai szakértő és ez miért jó. Mit okoznak a testünkben a földsugárzások, egyáltalán csinálnak-e valamit? Lehet-e védekezni ellenük és kell-e? Ezek olyan kérdések, amikkel nap, mint nap találkozok a munkám során. Ezzel a bloggal talán segíthetek, hogy eligazodj a témában és tudj dönteni, hogy neked erre szükséged van-e vagy sem? Jó olvasást kivánok! Véghné Oláh Ibolya, radiesztéta, akupresszőr 06709448923 veghne.ibolya@vipmail.hu

Földsugárzásokról általában...

Friss topikok

Szerintem IGY ALAKULNAK KI A BETEGSÉGEK.......

2013.02.17. 13:21 Véghné Oláh Ibolya

Amit leirok arról lehet vitatkozni, de nem vita indítónak szánom hanem a VÉLEMÉNYEMET hozom nyílvánosságra.

Persze ezt is ketté szeretném venni. Nem a gyerekekről beszélek hanem olyan felnőttekről, akik nem gyerek korukból hozták a betegséget. Ez egy teljesen külön téma és majd beszélni fogok erről is.

Szerintem 3 részről jön a betegség és ezek összeadódása, ha párosul egy tudatos és realista, makacs világképpel, mint 4. tényező, akkor ott kialakul és nem is múlok el.

A testünk és annak minden sejtje intelligens rendszer, amely saját magát egy bizonyos fokig meggyógyítja..

De ha  1.       NEM ADJUK MEG NEKI A SZÜKSÉGES TÁPANYAGOT, akkor nem tud miből újjáépülni Ha nem épül újjá, akkor romlik a testünk ENERGETIKAI szintje. vagyis a testünket körülvevő testmező gyengül.

Ha az 2.   életünk telis tele van negativ stresszorral, problémával , gondokkal. Munkahelyi és családi viszályokkal, fájdalmakkal, akkor szintén csökken az energia szintünk.Sőt a testünk adott részeinél a leginkább, melyből vissza lehet következtetni a probléma eredetére és súlyára.

Nos ilyenkor 3. jön a FÖLDSUGÁRZÁS  ROMBOLÓ HATÁSA. Ami eddig nem bántott, mert a szervezetünk energia szintje, a test mező erős volt és egészséges, az most rombolni kezd.

Vagyis úgy gondolom, ha nem étkezünk egészségesen, ha sok és súlyos stresszben van részünk és szerencsétlenségünkre még néhány földsugárzásban is fekszünk, akkor jöhetnek a betegségek. Persze szerintem ezek között minőségbeli  különbségek vannak. A leginkább egészség romboló az a STRESSZ..  A földsugárzás és a táplálkozás egyenrangú.

Véghné Oláh Ibolya  radiesztéta, 06709448923

Hogyan tudunk segíteni magunkon? Ezt a köv. bejegyzésben szeretném elmondani


komment

Címkék: radiesztézia földsugárzás Betegségek kialakulása

süti beállítások módosítása